Åpne jobbsøknad

Er du interessert i eiendomsbransjen? Liker du kundeservice, å jobbe utendørs eller å skape et trivelig bomiljø? Kom og jobb for oss!

Vi tilbyr en rekke ulike jobber med varierte arbeidstider. Vi tilbyr fast jobb, heltid eller deltid, alt etter hva som passer din livssituasjon. Våre fleksible arbeidsordninger gjør at du kan ha en produktiv hverdag og en god balanse mellom jobb og fritid. Du trenger ikke nødvendigvis å ha tidligere erfaring fra eiendomsbransjen – du får en omfattende introduksjon og en støttende veileder.

Vi tar godt vare på medarbeiderne våre. Det er viktig for oss at alle har et godt arbeidsmiljø, fra verktøy til klær. Vi investerer i medarbeidernes trivsel, og du kan gjøre karriere hos oss ved å bytte stilling eller ta videreutdanning hvis du ønsker det.

Vi er et nordisk eiendomsservicekonsern som består av de beste lokale selskapene i bransjen. Vi er gründere i hjertet. Derfor er vi ikke et konsern, men Nordens beste sammen. Hos oss trenger du ikke å velge mellom et stort konsern eller en kjent lokal arbeidsgiver. Vi gir deg det beste fra begge verdener. Du blir en del av et lokalt team, med store muskler i ryggen når du trenger det.

Fordi vi har våre røtter i entreprenørskap, verdsetter vi initiativ, rettferdighet og ansvarlighet.

Legg igjen en åpen søknad, så behandler vi den så snart som mulig og tar kontakt hvis vi finner en passende stilling for deg.

Er du interessert? Ta kontakt

Send forespørsel Se kontaktinformasjon